14 Mart 2012 Çarşamba

Zayıflama Hapı

zayıflama hapı

uzun bir tatilden sonra kilolarınızla ilgili probleminiz olduğunu farkettiyseniz mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde evinize geri dönmeli ve on günlük hızlı bir detoks ve zayıflama hapı diyet programına girmelisiniz. adım bir aşamasındaki on günlük program sonrasında adım iki ile yeniden programlamanın on gününü yerine getirmelisiniz.



zayıflama hapı diyet programında, eğer bir kutlama yemeğine katılmak istiyorsanız, partinin yapılacağı gün içinde beslenme düzeni konusunda hiçbir değişiklik yapmayın. parti yemeğine kadar normal beslenme düzeninizi sürdürün, partinin keyfini sürün ve ardından gece atıştırması planınıza dönün.


metabolizma b daha az karbonhidrat alma konusunda daha erken veya daha geç bir değişiklik yapmanızı gerekli kılmaz. siz kutlama yemeğinizin keyfini sürün ve ardından plana geri dönün. ben bu tür kutlamalara haftada birden daha fazla katılmamanızı tavsiye ediyorum.



uzun haftasonları, tatiller ve iş gezileri: tipik bir diyet yapan ve zayıflama hapları kullanan kişiler için bir iş gezisi veya tatil sırasında kilo almaya neden olan şey fazla kalorilerdir. ancak obezite hastası olan biri için, bunun nedeni ekstra karbonhidrat, karbonhidrat yoksunluğu, karbonhidrat zamanlaması ve / veya karbonhidrat türüdür. iş gezileri sizin rutin yaşamanızı şekillendiriyorsa ve bu, atıştırma olmaksızın ertelenebilen öğünler anlamına geliyorsa, geç uyuyorsanız veya düşündüğünüzden daha fazla miktarda karbonhidratlı besinler tüketiyorsanız bu konuda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.



ben zaman zaman planlı bir kaçamak olarak bilmediğim bir restoranda yemek yerim. bu şekilde, menünün benim hedef aralığımdan ne kadar sapma içinde olduğunu görürüm. doğru karbonhidrat aralığında kalmaya çalışırım ve "sıra dışı" yemek sonrasında tekrar rotaya geri dönmeye çalışırım.



tatil sırasında çok aşırı kilo almamak için düzenli olarak zayıflama hapı kullanmanız da fayda olabilir. fakat bilinçli olarak kullanmalısınız. tercih ettiğiniz zayıflama hapını kullanmaya başlamadan önce zayıflama takviyesi hakkında detaylı bilgi edilmenizde fayda vardır. aşırı derecede veya çok az karbonhidrat alımı kan glikozunun yükselmesine ve pankreasın en üst düzeyde çalışmasına neden olur. bunu kontrol altına almanın en iyi yolu bu uzatılmış tatil durumu için sisteminizi yeniden programlamanızdır. sanki evdeymiş gibi yeniden programlama yapmalısınız.



ancak birkaç günlük planlı kaçamak yemek size zarar verecektir. zayıflama hapı diyeti sizin için yazılmıştır ve bu sizi sağlıklı bir hayata götürecek yoldur. bunun aksine davranmanın olumsuz bir geri tepme ile karşılaşacağını unutmayın. bir kaçamak yemek sonrasında yapılması gereken şey bundan arınmaktır. olumlu bir yönde ileri doğru gidin ve kendinizi suçluluk içinde hissetmeksizin size yeni ve iyi bir hayat sunacak yöntemin faydalarını elde etmek için rotaya geri dönün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder